За нас

Фирма Таота ЕООД започна своята дейност през 1990г в София, България, с предмет на дейност – внос/износ и търговия на едро.

Вече повече от 20 години ние защитаваме своята позиция на сигурен и успешен партньор. Създадохме здрави дългосрочни връзки с нашите международни партньори и добра комуникация с клиентите.

Наши партньори са:

Благодарение на съвместната дейност с нашите международни партньори, ние предлагаме богато портфолио, включващо декоративна козметика, антибактериални продукти, натурална и био козметика – грижа за лицето, тялото, косата на добре познати марки.

Фирма Таота е официален вносител и представител за България и Македония на:

Ние, Екипът на Таота, отстояваме създадения през годините добър имидж на предлаганите от нас продукти и на компанията като цяло. Имаме добре изградена дистрибуторска мрежа, с офиси в големите градове в България и Македония. Нашите търговски представители поддържат близък контакт както с управителите и консултантите на търговските обекти, така и с крайните клиенти.

Нашият стремеж като Екип, е да съхраним традицията на доброто обслужване и доверието на нашите клиенти, като най-точен показател за успешна дейност. Приоритет е запазването на близък контакт с крайния потребител и осигуряване на гъвкава политика за работа с търговците на едро и дребно.