Всесезонни стелки

Стелки SALAMANDER 4 сезона

Стелки SALAMANDER PROFESSIONAL  за успокояваща свежест и комфортна мекота през цялата година

Salamander Comfort–стелка за всички сезони

Функция: Горен слой от растително дъбена естествена кожа(1), долен слой от мек пеноматериал свисокоефективен активен въглен (2). Активният въглен надеждно предотвратяваобразуването на миризма в обувките. Хигиеничната стелка великолепно поема влагата от стъпалото. Поставя се в обувките с кожената страна нагоре.


Размери: 36-47

Salamander Feeling  –  стелка за всички сезони

Функция: Горен слой от растително дъбена естествена кожа(1), долен слой от естествен корк (2). Хигиеничната стелка попива влагата и поддържа комфортна температура на стъпалата. Стелката запазва еластичност и форма, не се втвърдява и не се цепи дори след продължително носене. Поставя в обувките с кожената страна нагоре.


Размери: 36-47

Salamander Beach - стелка за цялата година

Функция: Много тънка стелка за носене на бос крак. Връхната част е от 100% памук (1) долната част – тексон (2) със защита против плъзгане. Тази хигиенична стелка великолепно попива влагата от ходилата. Ходилата не лепнат в обувките. Може да се пере на ръка при температура до 30°C.

Beach се cлага в обувката с текстилната страна нагоре.


Размери: 36-47

Виж и стелките за деца Beach, кликни тук.

Salamander Fun & Fresh – стелка за цялата година

Функция: Горният слой е от 100% памучен хавлиен плат, устоичив на износване(1). Средният слой е изграден от пеноматериал, съдържащ чист активен въглен (2), който предотвратява образуването на миризми в обувката. Долен слой от  пенолатекс(3). Стелката е с приятен и свеж аромат, великолепно абсорбира влагата и запазва ходилата сухи. Уплътнява стъпалото и е хигиенична – идеална за лятото и при употреба на бос крак. Перфорираният набразден профил на латексовата пяна осигурява добра въздушна циркулация. Може да се пере на ръка при температура до 30°C.

Fun & Fresh се cлага в обувката с текстилната страна нагоре.

Размери: 36-47

Виж и стелките за деца Fun & Fresh, кликни тук.

Salamander Odour-Stop - стелка за всички сезони против образуване на миризма

Функция: Чистият активен въглен ефективно предотвратява образуването на миризма. Горен слой – 100 % памук (1), долен слой – на базата на пеноматериал с чист активен въглен (2). Попива влагата на стъпалото, а благодарение на перфорацията осигурява добра циркулация на въздуха в обувките. Поставят се  в обувките с тъканта нагоре.

Размер: 22/46 с изрязване

Salamander Sportiv  -  стелка за всички сезони

Функция: Горният слой се състои от плътна памучна тъкан(1), долният – от термично формован пеноматериал(2) с микроклетъчни амортизатори за поглъщане на натоварването(3). Памучната тъкан великолепно поема влагата. Амортизаторите  поставени в областта на петата и възглавничките  предотвратяват натъртване и набиване. Анатомичната форма на стелката превъзходно фиксира ставите и петата. Изключително подходяща за спортни обувки с изваждаща се стелка. Поставя се в обувките с тъканта нагоре.

Размери: 36-47

Salamander стелки Summer Footbedподходящи за лятото и преходните сезони

Комфортна стелка с интегрирани сребърни нишки за хигиенна свежест. Горният слой от X-static абсорбира влагата и поддържа естествената телесна температура като регулира затоплянето на стъпалото. Сребърните нишки спират развитието на бактериите, причиняващи неприятна миризма. Благодарение на системата Memory Latex стелката приема формата на стъпалото. Меките подложки облекчават ставите и сухожилията и осигуряват естествено движение на крака. Жълтият противоплъзгащ еластичен слой подкрепя напречния и надлъжен свод на стъпалото и позволява въздуха свободно да циркулира в обувките. Дерматологично тествани.

Размери: 36-47

Salamander Pure Fresh стелка за всички сезони

Функция: Ултра тънка освежаваща стелка за оптимален комфорт при носене на обувки на бос крак. Приятния за кожата повърхностен слой, бързо попива влагата и оказва антибактериално действие. Интегрираните ароматни микрокапсули придават продължително чувство на свежест и комфорт в обувките. Последният слой (4) е с противоплъзгащо покритие, осигуряващо стабилност и устойчивост на стъпалото в обувката. Дерматологично тествани. Поставя се в обувката с бялата страна на горе. За оптимален комфорт се препоръчва стелките да се подменят през 7 дни носене.

Размери: 35/36 – 41/42 ( 6 чф. в опаковка )