Гел-стелки

SOFT GEL

Гелообразните стелки и супинатори SALAMANDER PROFESSIONAL осигуряват изключителен комфорт при носене и перфектно прилягане на обувката.

Salamander Comfort Gel – стелка от гел

Функция:Отдих за Вашите ходила. Меката, гъвкава и силно еластична стелка от гел се приспособява оптимално към стъпалото и разпределя натоварването върху ходилото.

Анатомично оформеното ходило смекчава походката, разтоварва гръбначния стълб и облекчава сухожилията и ставите. Стелката е направена от приятен за кожата гел и не съдържа вредни вещества. В долната си част тя има защита против плъзгане за оптимално фиксиране в обувката. Размерът може да бъде изрязан индивидуално; може да се пере на ръка.

Отстранете фолиото преди да поставите в обувката. Стелката се поставя в обувката с текстилната страна нагоре.

Salamander Disco Queen – прозрачни полустелки от гел

Функция: Предназначени са за носене в обувки на висок ток. Незабележими, надеждно предотвратяват плъзгането, съществено понижават натоварването на предната част на стъпалото. Ефективно отстраняват чувството на умора, парене и тежест в краката, възникващо при дълго ходене и диско-нощи. Лесно се почистват с вода и са предназначени за многократна употреба. Залепващата се страна надеждно фиксира Disco Queen в обувките. Свалете защитния филм, навлажнете леко и поставете в предната част на обуката (с широката страна напред). Изработени от полиуретан.

Salamander Heel Dream – гелообразна подложка за пета.

Функция: Прозрачна подложка от гел  предотвратяваща изхлузването  на петите от обувката. Предпазва от претъркване, набиване на петите, както и от появата на мазоли. Прозрачни и лесни за почистване.

Отлепете предпазното фолио и сложете  с лепилото към форта на обувката.

Salamander Soft Gel Heel Dream стелка от гел за пета

Функция: Отдих за Вашите ходила. Меката, гъвкава и силно еластична стелка от гел се приспособява оптимално към стъпалото и разпределя натоварването върху ходилото.

Анатомично оформената стелка олекотява походката, разтоварва гръбначния стълб и облекчава сухожилията и ставите. Стелката е направена от приятен за кожата гел и не съдържа вредни вещества. Долният слой на стелката има защита против плъзгане за оптимално фиксиране към обувката.