Salamander Грижа за детските крачета и обувки

Salamander Средство за поддръжка на детски обувки Easy Care 3в1, 125мл

Функция: Easy Care 3в1 е перфектната грижа за детските обувки от всички видове материали – гладка кожа, велур, текстил и синтетика. В домашни условия или на път – бързо, лесно, практично. Безцветно. Без разтворители. Специалната съставка масло от авокадо подхранва и предпазва материала от изсъхване. Обувките стават меки и еластични. Видимо освежава цвета на изделието. Висококачественият флуориден комплекс предпазва обувките от замърсяване и наслояване на прах.

Разклатете добре флакона, напръскайте изделието с пяната и почистете добре с гъката. Оставете да изсъхне – най-малко 30 мин. Изделията от велур можете да разрешете с четка за велур.

Salamander Beach - стелка за цялата година

Функция: Много тънка стелка за носене на бос крак. Връхната част е от 100% памук (1) долната част – тексон (2) със защита против плъзгане. Тази хигиенична стелка великолепно попива влагата от ходилата. Ходилата не лепнат в обувките. Може да се пере на ръка при температура до 30°C.

Beach се cлага в обувката с текстилната страна нагоре.

Размери: 23-35

Виж стелки Beach и за възрастни, кликни тук.

Salamander Fun & Fresh – стелка за цялата година

Функция: Горният слой е от 100% памучен хавлиен плат, устоичив на износване(1). Средният слой е изграден от пеноматериал, съдържащ чист активен въглен (2), който предотвратява образуването на миризми в обувката. Долен слой от  пенолатекс(3). Стелката е с приятен и свеж аромат, великолепно абсорбира влагата и запазва ходилата сухи. Уплътнява стъпалото и е хигиенична – идеална за лятото и при употреба на бос крак. Перфорираният набразден профил на латексовата пяна осигурява добра въздушна циркулация. Може да се пере на ръка при температура до 30°C.

Fun & Fresh се cлага в обувката с текстилната страна нагоре.

Размери: 23-35

Виж стелки Fun&Fresh и за възрастни, кликни тук.

Salamander Астро терм –  стелка за студените есенни и зимни дни /100% вълна/

Функция: Многослойната структура на стелката осигурява многостранно действие. Горният слой от 100 % вълна (1) затопля краката и създава усещане за комфорт. Междинният слой от мек пеноматериал (2) намалява натоварването. Алуминиевото фолио с неплъзгаща се част (3) защитава от студ и влага. «Astro Therm» се добавя в обувките с вълната нагоре.


Размери: 23-35

Виж стелки Astro Therm и за възрастни, кликни тук.