Грижа за всички видове материали

Комбинирана грижа, поддръжка и почистване на обувки от всички видове материали

Salamander средство за поддръжка на всички видове кожа със силикон – Combi Care

Нова формула за ефективна защита от влага и замърсяване!

Функция: Combi Care е специално средство за поддръжка на обувки от всички цветови комбинации и материали: за гладка, лакова, велурена кожа, за набук, а също за синтетични материали и текстил. Защитава, поддържа, подхранва и запазва цвета.

Средството се пръска от разстояние 15-20 см върху почистената и суха повърхност. Веднага се полират лаковата кожа и кожа тип «браш». Гладката кожа се оставя да изсъхне и след това се полира. Велурът се разресва с четка или с помощта на гъбка  Salamander гъбка за велур и набук.

Salamander почистваща пяна за всички видове кожа и текстил – Combi Cleaner

Функция: Лесно почиства замърсени места, премахва петна от сняг и сол. Защитава от влага. За всякакви изделия от гладка кожа, велур, набук, синтетика и текстил. Продуктът е подходящ  и за обувки с климатични мембрани. През лятото с пяната се почистват стелките на сандали и на отворени обувки.

На незабележимо място да се провери предварително устойчивостта на боядисания материал. Флаконът да се разклати силно преди употреба, да се държи вертикално, пяната да се нанесе върху  гъбка или върху мека кърпа. Повърхността на изделието да се изтрие леко.

Salamander Winter Cleaner средство за отстраняване на снежни и солни петна

Функция: Средство за поддръжка на обувки , идеално при отстраняване на петна, причинени от сняг и сол. Предназначено за всички видове кожи.

Напоената с препарата гъбичка за кратко се притиска към кожата. Замърсяванията от сняг и сол внимателно се изтриват с гъба. Оставя се да изсъхне. При необходимост, процедурата се повтаря. След като изсъхнат, обувките да се импрегнират. След употреба гъбката да се измие под течаща вода.