Поддръжка на гладка кожа

Грижа и поддръжка

за гладка кожа

Salamander Shoe Wax, 250мл

Функция: Висококачествен продукт съдържащ пчелен восък и силикони .Грижа, защита и блясък за всички видове гладка, лицева, плетена  кожа, както и изделия с различен цвят кожа.Придава великолепен блясък и покрива изделието със защитна еластична восъчна  ципа.

Флаконът трябва да се държи вертикално при употреба и изделието да се напръска от разстояние от 20см.Преди третиране на изделието с препарата почистете добре повърхността от прах и замърсявания.След напръскване оставете изделието да изсъхне. За повече блясък полирайте с мека тъкан.

Salamander Крем боя за обувки Wetter Schutz – туба 75 мл

Функция: Висококачествен крем за обувки и изделия от гладка кожа «Ветер-Шуц». Подходящ е за всички видове гладка кожа. Обновява цвета, подхранва, защитава, запазва кожата мека и еластична, придава блясък, притежава водоотблъскващи свойства.

Кремът се нанася равномерно, оставя се да изсъхне и се полира. Гъбичката за нанасяне на крема  може да се смени или да се почисти.

Salamander крем за цветови комбинации Multi Color, 75мл/20мл

Функция: Специален крем за гладка кожа . Поддържа, подхранва и почиства изделието. Придава превъзходен блясък и активира цвета. Подходящ за всички видове гладка кожа, всички цветове и цветови комбинации.

Кремът се нанася на тънък равномерен слой, оставя се да изсъхне и се полира.

Salamander течна крем-боя за обувки и гладка кожа Soft Liquid Cream, 75мл

Функция: Течна крем-боя за подръжка на гладка кожа. Попива бързо, освежава цвета и подхранва кожата. Притежава водоотблъскващи свойства. Съдържа истински пчелен восък.

Нанася се бързо и просто. Придава превъзходен блясък. Особено подходящ за плетена и перфорирана кожа. Да се разклати преди употреба. Гъбичката се притиска за кратко към кожата и средството се нанася равномерно. Оставя се за изсъхне, след което се полира.

Salamander Express Polish самополиращ крем за гладка кожа, 75мл

Функция: Течен крем за гладка кожа, придаващ моментален блясък. Леко поддържа и обновява цвета. Придава превъзходен блясък без полировка.

Нанасяте върху почистена кожа.

Salamander Leather Balsam балсам за гладка кожа, 150мл

Функция: Висококачествено средство с алое вера за почистване и поддръжка на всички видове гладка кожа. Почиства много добре, подхранва и поддържа кожени дрехи, мебели, чанти, автомобилни седалки, обувки и др. Балсамът се нанася с чиста и мека кърпа върху коженото изделие, оставя се да изсъхне и се полира.

Salamander професионален възстановяващ крем „Реставратор“ за всички видове гладка кожа, 25мл

Функция: Специално разработено средство, съдържащ висококачествен твърд восък, който запълва пукнатини и драскотини и възстановява повредени или износени области.

Инструкции за употреба:
Почистете повърхността старателно преди прилагането. Изчеткайте повредената кожа (с помощта на пила за нокти или финна шкурка). Равномерно прилагате Реставратора като използвате приложената гъба и оставете да изсъхне за около 15 минути. Ако има силно увредени зони, започнете с обработването на тези области индивидуално и след това нанесете втори слой. Изплакнете добре апликатора с хладка вода след употреба. Веднъж изсъхнал, нанесете един слой от продукта Salamander Wetter schutz. Това дава на кожата гладка и равна повърхност.

Salamander Shoe Shine - голяма гъба за бързо освежаване на обувки и изделия от гладка кожа/безцветна или черна/

Функция: Гъбата е напоена със силикон..Мигновено придава блясък. За подхранване и поддръжка на кожата се препоръчват продуктите от гамата обувна козметика Salamander
Компактна удобна опаковка, когато сте в движение Salamander Shoe Shine mini – безцветна.