Специална грижа и поддръжка

Специална грижа

Водоустойчивост

Поддръжка на лачени изделия

Universal SMS + Флуор / водоустойчив

Функция: Висококачествена водоотблъскваща защита «Универсал СМС». Прекрасно защитава изделия от кожа, велур / набук и текстилни материали от намокряне и замърсяване. Ефективно предпазва от образуване на петна, които могат да възникнат при попадане на сняг, вода и др. течности върху изделието. Най-ефективен при редовна употреба. Не е подходящ за лакирана кожа.

Напръсквате равномерно от разстояние 20-25см върху чиста и суха повърхност. Изчаквате да изсъхне 30 мин.

Salamander Shoe Stretch разтегател за елегантни обувки

Функция: Средство за омекотяване на кожата и отстраняване на стягащите места на обувките.

Преди употреба флаконът трябва добре да се разклати, след което да се пръска от разстояние 10 см от външната, а при необходимост и от вътрешната страна, върху местата, които стягат. Да се разпредели равномерно и да се остави да попие – обувките да се обуят веднага. Ако е необходимо, обработката да се повтори. Лачените видове кожа и кожата от влечуги да се обработват отвътре. При чувствителна кожа да се изпробва на невидимо място.

Salamander Lack Care – Средство за поддръжка на изделия от лачена кожа

Функция: Специална грижа за изделия от лачена кожа в комбинация със синтетични материали или гладка кожа.Почиства, защитава и освежава цвета на изделието, като възвръща блясъка на кожата.

Преди употреба разклатете добре флакона.Нанесете препарата върху изделието с мека тъкан, след което полирайте.

Salamander Lack Cream средство за поддържане на лачена кожа

Функция: Средство за почистване, поддръжка и защита на лакирана естествена и синтетична кожа. Придава огледален блясък на лакираната кожа.

С мека тъкан се нанася тънък слой от средството, полира се.