WOLY SPORT

ЗА ПЕРФЕКТНА ЕКИПИРОВКА

СПЕЦИАЛНА ГРИЖА СПОРТНИ ДРЕХИ И КОЖЕНИ ОБУВКИ

За победители: тези, които се занимават активно със спорт обикновено искат да победят другите или просто да предизвикат себе си. За отбора или само за да се докажат. Добрата екипировка помага да постигнете победата. В тези случаи функционалните дрехи и подходящите обувки са задължителни.


Високи изисквания: Всеизвестен факт е че не съществува лошо време, а само лоша екипировка. Това е напълно вярно що се отнася до спорта. Защото дори подходящите дрехи и перфектните обувки бързо стават неподходящи изложени на екстремни условия при високи изисквания.


Без компромис:  За хората, които не правят компромиси, когато става въпрос за спорт, защото спортната екипировка се нуждае от специална грижа, за да устои и на най-тежките условия. Обувките и вятъро- и водоустоичивите текстили се нуждаят от оптимална грижа, за да си изпълняват функциите дълготрайно и ефективно. Woly Sport започва там, където другите продукти спират да действат – високо качествени и ефективни продукти за изключително високи изпитания.

WOLY SPORT WATERPROOF 250мл

Високоефективен водоотблъскващ препарат за всяка спортна екипировка.

Предназначение: Препарат за ефективна защита на всички видове спортни обувки и дрехи от гладка кожа, велур, текстил и функционални облекла с или без климатични мембрани. Образува защитен, който трайно отблъсква влага, мазнина и замърсявания и не позволява проникването им в дълбочина.

Идеален за GORE-TEX®, SYMPATEX ® и SOFTSHELL ETC.

Начин на употреба: Преди да нанесете на кожа изпробвайте малко количество на незабележимо място. Използвайте спрея само върху сухи и чисти спортни дрехи и обувки като пръскате равномерно от разстояние 20-25см. Изчакайте да изсъхне поне 30 минути. За оптимален ефект използвайте периодично.Подходящ за всички цветове.

Внимание! Флаконът е под налягане. Да се пази от пряка слънчева светлина и нагряване над 50° С. Дори след използването му флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Използвайте само в добре проветривии помещения. Не вдишвайте спрея! Флаконът трябва да е напълно празен преди рециклиране.

Произведен в Германия

WOLY SPORT TOTAL PROTECT 300мл

Препарат за високоефективна защита за всяка екипировка

Предназначение: Високоефективните частици създават силен оттичащ ефект. За спортни обувки от гладка, шагренова кожа и текстил, както и за облекло с и без климатични мембрани, за изкуствени материали, оборудване, за ски и спортни облекла, анораци, чадъри, шапки и др.(виж пиктограмите на оригиналната опаковка). Идеален за GORE-TEX®, Sympatex®, Softshell etc. Предпазва от влага, прах и от вредните UV лъчи. Провитамин E подхранва плата и го поддържа мек и еластичен. Анти-статична функция – намалява вероятността от възможното освобождаване на статично електричество.

Начин на употреба: Използвайте спрея само върху сухи и чисти спортни дрехи и обувки като пръскате равномерно от разстояние 20-25см. Изчакайте да изсъхне поне 30 минути. За оптимален ефект използвайте периодично.

Внимание! Флаконът е под налягане. Да се пази от пряка слънчева светлина и нагряване над 50° С. Дори след използването му флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Използвайте само в добре проветривии помещения. Не вдишвайте спрея! Дразнещ за очите и кожата. Изпаренията може да причинят сънливост и замайване. Флаконът трябва да е напълно празен преди рециклиране.

Произведен в Германия

WOLY SPORT EXTREME WAX CARE  250мл

Спрей за поддръжка на спортни обувки от гладка и шагренова кожа

Предназначение: Интензивна цялостна грижа за спортни и туристически обувки от гладка и шагренова кожа. Подхранва кожата, поддържа я еластична.

С водоотблъскващ ефект.

Начин на употреба: Преди употреба флаконът трябва силно да се разклати, след което, като се държи вертикално и от разстояние около 20 см, се нанася тънък слой чрез равномерно пръскане на спрея върху щателно почистената и суха повърхност на обувките. Изчакайте да изсъхне и полирайте с кърпа или четка. Напръскайте обилно шевовете от близко разстояние.

Внимание! При вдишване е възможно да окаже вредно влияние върху здравето! Да се използва само на открито, след това добре да се проветри. Да се пръска само няколко секунди. Изделията с големи размери да се обработват само на открито, а след това да се проветрят добре. Флаконът е под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и нагряване над 50° С. Дори след използването му флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети. Да се пази от запалими източници – да не се пуши. Да се съхранява в недостъпно за деца място. Токсичен за водните организми, може да предизвика трайно неблагоприятно влияние във водната среда. Дразни кожата. Изпаренията могат да предизвикат сънливост и замайване. Изхвърляйте флакона само на определените места за опасни и специални материали. Флаконът трябва да е напълно празен преди рециклиране.

Наличен в два цвята: черен и безцветен.

Произведен в Германия

WOLY SPORT PROFESIONAL CARE 250мл

Подхранваща и водоотблъскваща пяна за поддръжака на всички видове кожа и текстил

Предназначение: Иновативна грижа и защита със специална пяна за гладка и шагренирана кожа, текстил и изкуствени материи. Поддържа метериите меки и еластични. Освежава цветовете. Флуориращите агенти отблъскват водата и замърсяванията, без да нарушават способността на материите да дишат.

Маслото от авокадо подхранва и предпазва материите от изсушаване.

Идеален за GORE-TEX®, SYMPATEX ® и SOFTSHELL ETC.

Начин на употреба:  Разклатете, нанесете пяната и я втрийте в материата с гъба или мека кърпа.

Изчакайте да изсъхне поне 30 минути. Използвайте четка за изделия от велур.

Може да се използва и върху мокри обувки.

Внимание!  Флаконът е под налягане. Да се пази от пряка слънчева светлина и нагряване над 50° С. Дори след използването му флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети. Да се пази от запалими източници – да не се пуши. Да се съхранява на недостъпно за деца място. При поглъщане потърсете незабавно медицинска помощ и покажете флакона или етикета. Флаконът трябва да е напълно празен преди рециклиране.

Произведен в Германия

WOLY SPORT TEXTILE WASH PLUS 250мл

Специален препарат за пране на спортни дрехи от микрофибър и всички видове текстилни мембрани

Предназначение: Препарат за основно пране на вашата функционална екипировка.

Защитава от вятър и вода, като запазва дишащата способност на материята.

Идеален за GORE-TEX®, Sympatex®, Softshell etc.

Ефективно измива при ниска температура дори при ръчно пране.Специална формула осигурява дълготрайност на цветовете. Абсорбиращите съставки неутрализират неприятните миризми и осигуряват продължителен освежаващ, приятен аромат на екипировката. Подходящ за ръчно и автоматично пране.

Начин на употреба: Следвайте препоръките за дозиране на перилния препарат, посочен в таблицата на оригиналната опаковка. Перете дрехите според индикацията на производителя. Силно замърсените дрехи могат да бъдат третирани с WOLY SPORT TEXTILE WASH PLUS преди прането. Не използвайте омекотител. При машинно пране изберете програма със слаба центрофуга. Оставете да изсъхне на открито.

Препоръчваме след всяко пране отново да защитите външния слой с водоотбъскващия спрей WOLY SPORT WATERPROOF.

Внимание! Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска помощ. Може сериозно да увреди зрението. При поглъщане потърсете незабавно медицинска помощ и покажете опаковката или етикета. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Изхвърляйте флакона само на определените места за опасни и специални материали.

Произведен в Германия

WOLY SPORT DOWN & WOOL WASH 250мл

Специален препарат за пране на изделия от пух, вълна и коприна с овлажняващ ефект

Предназначение: Специален нежен препарат за пране на спортни пухени, вълнени (мерино) и копринени дрехи, както и други – виж пиктограмите на оригиналната опаковка. Запазва еластичността и дишащата способност на екипировката, омекотява без да степва. Идеален за GORE-TEX®, Sympatex®, Softshell etc. Подходящ за ръчно и автоматично пране. Възстановявава естественото омазняване на пуха и перата. Запазва затоплящата функция на екипировката. Дерматологично тестван.

Начин на употреба: Перете дрехите според индикацията на производителя. Затворете циповете. Следвайте препоръките за дозиране на перилния препарат, посочени в таблицата на оригиналната опаковка. Силно замърсени зони и петна могат да бъдат предварително третирани с WOLY SPORT DOWN & WOOL WASH преди изпиране. Не използвайте омекотител. При машинно пране изберете програма със слаба центрофуга. Оставете да изсъхне на открито.

Внимание! Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска помощ. Може сериозно да увреди зрението. При поглъщане потърсете незабавно медицинска помощ и покажете опаковката или етикета. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Изхвърляйте флакона само на определените места за опасни и специални материали.

Произведен в Германия


WOLY SPORT MAGIC FRESH 75мл

Дезодорант с допълнителна свежест

Предназначение: Неприятните миризми нямат шанс с Magic Fresh. Високо ефективна формула с дълготраен, а също така и превантивен ефект. Подходящ за всички видове обувки, текстили, каски и др.

Идеален за GORE-TEX®, SYMPATEX ® и SOFTSHELL ETC.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте вътрешността на обувката. При нужда третирайте стелката самостоятелно. Изсушаване не е необходимо.

Внимание!  Флаконът е под налягане. Да се пази от пряка слънчева светлина и нагряване над 50° С. Дори след използването му, флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Използвайте само в добре проветривии помещения. Не вдишвайте спрея! Флаконът трябва да е напълно празен преди рециклиране. Внимание! Използвайте биоцидите предпазливо. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.

Произведен в Германия

WOLY SPORT IN WASH PROTECTION 250мл

Измиващо средство с импрегниращо действие за всички видове текстилни мембрани

Предназначение: Препарат за ефективна защита на всички видове текстил и функционални облекла с или без климатични мембрани. Селектираните съставки максимално защитават вашата екипировка от влага, замърсяваня и петна. Идеален за GORE-TEX®, Sympatex®, Softshell etc.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба.

Начин на употреба в пералня машина: Използвайте 125мл за една дреха или цялата опаковка (250мл) за две-три дрехи. Не използвайте WOLY SPORT IN WASH PROTECTION в комбинация с омекотител. Използвайте енергоспестяваща програма за деликатни дрехи с ниска температура и с кратка центрофуга (моля следвайте препоръките за пране на производителя). За третиране не е нужно изпраните дрехи да са изсъхнали.

Начин на употреба при ръчно пране (моля използвайте ръкавици): Поставете дрехата в съд с хладка вода. Прибавете 125мл за една дреха или цялата опаковка (250мл) за две-три дрехи. Размачкайте прането. Оставете за 5 минути. След това отново размачкайте дрехите. Изплакнете с чиста студена вода.

Сушене: Оставете да изсъхнат на проветриво място или използвайте програма за сушене с ниска температура. Следвайте инструкциите на етикета на производителя.

Внимание! Избягвайте контакт с кожата и очите. Дразни кожата и очите. При поглъщане потърсете незабавно медицинска помощ и покажете опаковката или етикета. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Изхвърляйте флакона само на определените места за опасни и специални материали.

Произведен в Германия

WOLY SPORT POWER CLEAN 250мл

Интензивно почистване за спортни обувки

Предназначение: Идеален за спортни обувки от гладка кожа, велур, текстил или всякакъв вид синтетични материали, както и за светло-оцветени изкуствени стелки. Нежната четка лесно премахва упоритите петна.

Подходящ за почистване на светли подметки.

Идеален за GORE-TEX®, Sympatex®, Softshell etc.

Начин на употреба: Навлажнете четката с вода и нежно нанесете малко количество от шампоана по обувката. Използвайте още вода и четкайте докато се разпени шампоана. Премахне пяната напълно с вода.

Изплакнете четката след употреба.

Внимание! Да се съхранява на недостъпно за деца място. Изхвърляйте флакона само на определените места за опасни и специални материали.

Произведен в Германия

WOLY SPORT LEATHER CARE 75мл

Препарат за поддръжка на спортни кожени обувки

Предназначение: Импрегнира и подхранва спортни и туристически обувки от гладка кожа. Предпазва от влага, замърсяване и петна, като запазва дишащия ефект и еластичността.

Идеален за GORE-TEX®, SYMPATEX ® и SOFTSHELL ETC.

Начин на употреба: Нанесете тънък равномерен слой върху чисти и сухи обувки.

Изчакайте да попие и полирайте. Редовната употреба увеличава защитния ефект.

Наличен в два цвята: черен и безцветен.

Произведен в Германия

MAGIC FRESH Дезодорант с допълнителна свежест 125мл

Предназначение: Неприятните миризми нямат шанс с Magic Fresh.

Високо ефективна формула с дълготраен, а също така и превантивен ефект. Подходящ за всички видове обувки, текстили, каски и др.

Идеален за GORE-TEX®, SYMPATEX ® и SOFTSHELL ETC.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте вътрешността на обувката. При нужда третирайте стелката самостоятелно. Изсушаване не е необходимо.

Внимание! Флаконът е под налягане. Да се пази от пряка слънчева светлина и нагряване над 50° С. Дори след използването му, флаконът да не се отваря и да не се изгаря. Да не се пръска срещу открит пламък и нажежени предмети. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Използвайте само в добре проветривии помещения. Не вдишвайте спрея! Флаконът трябва да е напълно празен преди рециклиране.

Внимание! Използвайте биоцидите предпазливо. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.

Произведен в Германия

WOLY SPORT HYGIENIC FRESH 500мл

Препарат за дезинфекция

Предназначение: Високоефективният почистващ препарат премахва всички бактерии и микроби, дори и при ниски температури. За нежно пране с максимална свежест. Постига същото хигиенично почистване както при изпиране на 60° C, така и при по-ниска температура. Нежен към цветовете и тъканите на екипировката и естествено към Вашата кожа – дерматологично тестван. Идеален за GORE-TEX®, Sympatex®, Softshell etc.(виж пиктограмите на оригиналната опаковка).

Начин на употреба:

  • При третиране на чисти дрехи за допълнителна дезинфекция и максимален антибактериален ефект – сложете чистите дрехи в пералнята и добавете 100 мл WOLY Sport Hygienic Fresh в отделението за препарат. Изперете на нежен режим в студена вода. Използвайте програма със слаба центрофуга. Перете дрехите според индикацията на производителя.
  • При третиране на замърсени дрехи за най-добри резултати винаги ползвайте съвместнно с WOLY Sport Textile Wash , като към него добавете   100 мл WOLY Sport Hygienic Fresh в отделението за препарат. Използвайте програма със слаба центрофуга. Перете дрехите според индикацията на производителя.

Произведен в Германия

WOLY SPORT TEXTILE WASH SENSETIVE 250мл

Био разградим препарат за пране на спортни дрехи от микрофибър и всички видове текстилни мембрани БЕЗ АРОМАТИЗАТОРИ, ОЦВЕТИТЕЛИ И ЕНЗИМИ

Предназначение: Изключително нежен препарат за пране на спортни дрехи от микрофибър и всички видове климатични мембрани – не нарушава дишащата способност на материята (виж пиктограмите на оригиналната опаковка). Идеален за GORE-TEX®, Sympatex®, Softshell etc.. Подходящ за ръчно и автоматично пране.

Начин на употреба: Следвайте препоръките за дозиране на перилния препарат, посочен в таблицата на оригиналната опаковка. Перете дрехите според индикацията на производителя. Силно замърсените дрехи могат да бъдат третирани с WOLY SPORT TEXTILE WASH SENSETIVE преди прането. Не използвайте омекотител. При машинно пране изберете програма със слаба центрофуга. Оставете да изсъхне на открито. Препоръчваме след всяко пране отново да защитите външния слой с водоотбъскващия спрей WOLY SPORT WATERPROOF.

Внимание! Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска помощ. Може сериозно да увреди зрението. При поглъщане потърсете незабавно медицинска помощ и покажете опаковката или етикета. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Изхвърляйте флакона само на определените места за опасни и специални материали.

Произведен в Германия

WOLY SPORT DOWN & WOOL WASH SENSITIVE 250 мл

Био разградим препарат за пране на изделия от пух, вълна (мерино) и коприна с овлажняващ ефект

БЕЗ АРОМАТИЗАТОРИ, ОЦВЕТИТЕЛИ И ЕНЗИМИ

Предназначение: Специален нежен препарат за пране на спортни пухени, вълнени и копринени дрехи, както и други – виж пиктограмите на оригиналната опаковка. Запазва еластичността и дишащата способност на екипировката, омекотява без да степва. Идеален за GORE-TEX®, Sympatex®, Softshell etc. Подходящ за ръчно и автоматично пране. Възстановявава естественото омазняване на пуха и перата. Запазва затоплящата функция на екипировката.

Начин на употреба: Перете дрехите според индикацията на производителя. Затворете циповете. Следвайте препоръките за дозиране на перилния препарат, посочени в таблицата на оригиналната опаковка. Силно замърсени зони и петна могат да бъдат предварително третирани с WOLY SPORT DOWN & WOOL WASH SENSITIVE преди изпиране. Не използвайте омекотител. При машинно пране изберете програма със слаба центрофуга. Оставете да изсъхне на открито.

Внимание! Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска помощ. Може сериозно да увреди зрението. При поглъщане потърсете незабавно медицинска помощ и покажете опаковката или етикета. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Изхвърляйте флакона само на определените места за опасни и специални материали.

Произведен в Германия


WOLY SPORT PERFECT WAX 200мл

Импрегниращ подхранващ препарат за обувки от гладка кожа с натурален восък

Предназначение: Импрегнира и подхранва спортни и туристически обувки от гладка кожа. Подходящ и за кожени футболни топки.

Начин на употреба: Нанесете тънък равномерен слой върху чисти и сухи обувки. Изчакайте да попие за около 15 минути и полирайте. Използвайте редовно.

Произведен в Германия.