MANHATTAN Cosmetics

ПОВЕЧЕ ОТ 50 ГОДИНИ MANHATTAN COSMETICS

Как започна всичко?


MANHATTAN, първоначално наречена ‘Manhatten’, създава козметика за красота за всеки тип кожа и коса – вярвате или не – вече повече от 50 години! Още от първите дни фокуса върху последните модни тенденции и разнообразието от цветове са същността в сърцето на марката.  

През 50те, гримът бил още нова и чужда тема за Германия – за разлика от Холивуд, където големите филмови звезди били обвити в блясък и изкусително пърхали с мигли! Д-р Ханс Улрих Шеллер, оснонателя на марката, видял възможността да направи грима достъпен за всички… мисията на MANHATTAN била да предлага модерни и висококачествени продукти на достъпна цена.

Името на вдъхновяващия бранд е взето от яркия квартал Манхатън във вълнуващия и космополитен град Ню Йорк, Америка.

1964

Парфюмерийната фабрика в Айслинген, Баден-Вюртемберг става дом на най-първите продукти MANHATTAN, като въвежда нови тенденции в грима и иновативни продукти за дамите в Германия.

EXPRESS YOURSELF/ИЗРАЗИ СЕБЕ СИ – 2014

В началото през 1960 всички продукти Manhattan щяха да се съберат в твоята дамска чанта. Но днес марката предлага широко разнообразие от около 400 различни продукта. Стилни, индивидуални и модерни; това е MANHATTAN – обичан от фенове по цял свят!