Партньори

store.bg

Нашият партньор store.bg е един от най-големите и успешни онлайн магазини в България. Там ще откриете любимите си гримове от марката Bell и хипоалергенната ѝ серия Bell HYPOAllergenic; натурална козметика от Lavera, Dr. Scheller, Speick и Bio:Vegane Skinfood; билкови балсами от Alpi Fresh; грижа за обувките от Salamander, както и парфюмите на Tom Tailor, Esprit, Batman и Superman. Изберете и поръчайте бързо, лесно и удобно от сектор „Козметика“ на store.bg.

Аптеки Ремедиум

Аптеки Ремедиум е един от иноваторите на фармацевтичния пазар в България и лидер в продуктовото разнообразие. Вече повече от 20 години Аптеки Ремедиум са изключително модерна и полезна за обществото аптечна верига, прилагаща най-добрите практики от Европа и Америка. Продуктовата подредба, предложенията и цялостното усещане в обектите целят да формират нова здравна, лекарствена и потребителска култура. В 12 обекта в София се предлагат най-популярните лекарства, хранителни добавки и козметика.

Дрогерии Би Фит

Ние сме Дрогерии Би Фит и Ви помагаме да живеете пълноценен и здравословен живот в идеална форма!
Предлагаме богат асортимент от над 15 000 продукта достъпни в магазините ни в София на бул. Йерусалим 6 и ул. Апостол Карамитев 11, както и онлайн на www.befit.bg. 
При нас ще откриете продукти от категориите: здраве; красота; майка и бебе; био, диетични и супер храни; ароматерапевтични продукти; зоокът.
Осигуряваме бърза и безплатна доставка при поръчка над 49 лв.
Ние не просто продаваме, ние предлагаме на клиентите си красиво и приятно изживяване.

dm

В dm магазините ще откриете голям избор на продукти в категориите декоративна козметика, грижа за тяло и коса, парфюми, био хранителни продукти, продукти за бебе и домакинство и храна за домашни любимци, дребен текстил и променящ се сезонен асортимент. Разнообразието от продукти се допълва от 27 dm марки, като основният акцент е върху натуралната козметика и здравословното хранене.

Лили Дрогерие

Лили Дрогерие е близо до Вас с над 90 магазина в цялата страна. Предлага декоративна и бяла козметика, био продукти, всичко за косата, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и ….още много! Веригата, в която всеки член от семейството ще намери нещо полезно, актуално, различно и необходимо.
Лили Дрогерие обича иновациите, не спира да се развива и да предлага най-доброто на своите клиенти.

Елитис

В търговски центрове Elitis ще откриете широка гама от продукти за Вашата красота, здраве и чистота на дома Ви. Всички стоки са от утвърдени и известни световни марки. Предлагат повече от 3000 аромата парфюми, над 1000 нюанса бои за коса и повече от 300 продукта, предназначени за хигиена и грижа за Вашето бебе.

КРЕЗ Армъри

КРЕЗ Армъри е българска компания, която е фокусирана в стрелковите спортове, лова и забавленията сред природата. Създадена е през 2016г. като част от Корпорация КРЕЗ и бързо набира популярност сред почитатели на адреналина от цяла България и Европа. Бизнесът на компанията е разделен на два сектора: Стрелбищен комплекс и Магазин за оръжия и туристическа екипировка.

Комплeксът предлага разнообразни мишени, муниции и повече от 40 различни оръжия. За защитата и комфорта на всички потребители се грижат професионални инструктори, които обучават и помагат на посетителите да изживеят незабравими моменти. Заради простора и удобството на комплекса, той често е избиран за провеждане на състезания в различни дисциплини, IPSC и изпити за безопасно боравене с огнестрелно оръжие.