SALAMANDER PROFESSIONAL

ПОВЕЧЕ ГРИЖА

Обувките изразяват нашата индивидуалност! Всички знаем, че елегантните обувки са най-важни, когато създаваме първо впечатление. SALAMANDER PROFESSIONAL е експерт в грижата за обувките и знае как да я направи бърза и лесна. Благодарение на широката гама от продукти за комфорт и защита, добрата грижа за обувките и ходилата е по-лесна от всякога. Обещанието на SALAMANDER PROFESSIONAL е да направи клиентите си доволни като осигури висококачествена грижа за обувките, с която да направите добро впечатление всеки път.

Грижа за обувките

Лесно е да изберете подходящите продукти за вашите обувки, защото SALAMANDER PROFESSIONAL предлага универсална и индивидуална грижа за гладка кожа, комбинирани материали, специални и водоустойчиви материи, велур, набук и лак.

Комфорт за ходилата

SALAMANDER PROFESSIONAL предлага висококачествени стелки за максимален комфорт за всеки сезон, студено време, с гел, мемори пяна, за спорт и еднократно ползване.

Аксесоари

Запазете обувките си като нови с формодържатели SALAMANDER PROFESSIONAL или променете тяхната визия като изберете кръгли, плоски,кожени или сатенени връзки в атрактивни цветове.