lavera

Био натурална козметика за всеки и навсякъде

Lavera предлага най-доброто съчетание от ефективни активни съставки, разработени в собствени лаборатории и устойчиво развитие за красота, недокосната от възрастта в 100% сертифицирана натурална козметика.

Всеки има право на натурална разкрасяваща грижа. Клиенти винаги са били фокуса и сърцето при разработването на всеки нов продукт lavera. Кожата се нуждае от баланс, грижа и защита без химикали. Целта е да бъдат разработени натурални козметични продукти, които да са едновременно ефективни, иновативни и достъпни. Установяването на натурална разкрасяваща грижа на пазара е устойчиво развитие, защото така всеки може да поеме отговорност за бъдещото чрез потребителското си поведение. Широкият асортимент lavera включва модерни, спестяващи времето и осигуряващи разкрасяваща грижа продукти, без компромис в изискванията за високо качество.

Повече от 30 години Laverana разработва натурални продукти за грижа и красота, които задоволяват нуждите на клиентите – създадени от природата. 

Историята на lavera е и личната история на нейния създател – Томас Хаазе. Тя започва още през 1975г., когато въпреки че страда от невродермит, той решава да прекара лятната си почивка по плажовете в Дания, като взима предвид факта, че това ще е истински тест за неговата хиперчувствителна кожа. До този момент нито една конвенционална козметика не е била в състояние да осигури необходимата му защита и грижа. Затова той решава да вземе от природата ланолин, пчелен восък и маслиново масло и да направи свой собствен балсам за устни. Открил облекчение в натуралната формула Томас Хаазе започва да отглежда сам растения и да експериментира с все повече смеси, които постоянно подобрява. Убеден в силата на природата през 1987г. неговото влечение се превръща в негова професия, като основава  Laverana GmbH & Co. KG – в малък регион близо до Хановер.

lavera произлиза от латинското име за ‘истина’, което отразява едновременно философията и отговорността на компанията.

Днес все още се използват 100% чисти растителни масла, активни съставки, емулгатори и повърхностно активни вещества, който са 100% нежни към кожата. Laverana използва повече от 300 био съставки и повечето от тях са собствено производство. Целият процес на производство и опаковане е концентриран в региона на Хановер, Германия.

Вие също може да изживеете очарователния натурален свят на lavera.

lavera. natural. effective. beautiful.