BELL HYPOAllergenic

Повече от грим

Серията Bell HYPOAllergenic е изключително достъпна хипоалергенна козметика, която е решение за всички, които страдат от свръхчувствителна кожа и очи.

Продуктите Bell HYPOAllergenic съдържат високачествени съставки и нежни щадящи формули, които са с отлична кожна поносимост.  

Козмечната серия Bell HYPOAllergenic е предназначена за хора с чувствителни очи, носещи очила или контактни лещи и за всички склонни към алергични реакции, възпаления и раздразнения.  От състава на продуктите са изключени потенциалните алергени, които често водят до лющене, сухота, неприятен сърбеж, раздразнение, зачервяване и възпаления на очите. Затова Bell HYPOAllergenic е изключително подходяща за хора с чувствителна и склонна към алергии кожа.

Всички продукти са с дерматологично доказана кожна поносимост, а тези които се използват в областта около очите са изследвани и офталмологично. Тестовете са извършени от независим институт. Всички формули са изпробвани върху група от 40 души, които имат атопична и особено чувствителна кожа. След нанасяне на козметика HYPOAllergenic, при никой от тях не е отчетена алергична реакция или раздразнение от нанесените продукти.

Серията Bell HYPOAllergenic осигурява отлична поносимост и модерен грим с широка цветова гама от нежни до смели ярки нюанси.

Подходяща е за всеки тип кожа, не само за чувствителна и алергична, перфектна и за прикриване на акне и комедони. Както и за хора, проявяващи раздразнения, предизвикани от външни негативни влияния.

 

Bell HYPOAllergenic – More than make-up.