Tom Tailor Exclusive

EXCLUSIVE

Специалните моменти, които споделяме с нашите любими, са най-хубавите спомени. Новата парфюмна линия EXCLUSIVE от TOM TAILOR е посветена на тези уникални моменти в живота ни.
Ходенето бос в парка или наслаждаване на залеза от някой покрив в града… това са незабравимите неща от всекидневието ни. Това са моментите заслужаващи да споделим с човека, който е светът за нас – превръщайки връзката в нещо специално.
Новото парфюмно дуо естествено въплащава съкровената връзка между него и нея. Създаден от елементи отразяващи елегантността, чувствеността и модерността, новият аромат EXCLUSIVE e направен, за да съпътства уникалните моменти в живота и да ги направи незабравими.


TOM TAILOR
EXCLUSIVE – за Нея

Ароматът разкрива свежи връхни нотки на мандарина, круша, кайсия и къпина. Чувствените сърдечни нотки придават на аромата свежо цветно ухание съставено от циклама, момина сълза и магнолия. Завършекът идва с елегантно трио от мускус, сандалово дърво и бадем.

Връхни нотки: мандарина, круша, кайсия, къпина
Сърдечни нотки: момина сълза, циклама, магнолия
Завършек: мускус, сандалово дърво и бадем

TOM TAILOR EXCLUSIVE – за Него

Мощно начало задвижено от дървесно начало на бергамот, грейпфрут, джинджифил и щипка мента. Сърдечните нотки ни пленяват с ухание на ябълка, шафран, лавандула и малко ананас. Пикантните елементи на амбра, кожа, мускус и пачули създават възвишен завършек, излъчващ чувствена сила.

Връхни нотки: бергамот, грейпфрут, мента, джинджифил
Сърдечни нотки: ябълка, лавандула, шафран, ананас
Завършек: амбра, кожа, сандалово дърво, мускус, пачули

TOM TAILOR EXCLUSIVE WOMAN & MAN – Дизайн

Дизайнът на двете шишенца си пасва идеално. Тъмно синьото от мъжката бутилка е уловено в дамската и е допъленано от деликатно розово. Дамският флакон е украсен с хартиен бандерол напомнят на нежна хартия за писма, гравирана с името на аромата. Капачката на мъжкото шишенце убеждава с семпъл дизайн и елегантно сребърно.