HYPOAllergenic HYDRA с хиалуронова киселина

BELL HYPOAllergenic представя новата колекция продукти с хиалуронова киселина. В съответствие с концепцията за ЧИСТА КРАСОТА (CLEAN BEAUTY).

Хиалуроновата киселина е основна съставка в хидратанти, кремове, маски, лосиони за тяло и тоници. Интересът произлиза от процедурите в естетичната медицина, където хиалуроновата киселина обикновено се използва като подмладяваща съставка. Предпазва кожата от загуба на вода, като я запазва хидратирана и подхранена. В серията HYDRA ще откриете: хидратиращ серум, млечни капки, фон дьо тен-балсам и дълготрайна хидратираща пудра.

Към тази продуктова линия бихме желали да добавим и нашата основа и фиксиращ спрей, който също съдържа хиалуронова киселина и е в съотвествие с концепцията – ЧИСТА КРАСОТА. Продуктът може да се използва както преди и така и след грим.

Ето така декоративна козметика BELL HYPOAllergenic представя новата колекция продукти HYDRA с хиалуронова киселина, в духа на тенденцията за ЧИСТА КРАСОТА (CLEAN BEAUTY) в търговската мрежа от септември 2021.

BELL HYPOAllergenic HYDRA включва:

Bell HYPOAllergenic колекция серумHYPOAllergenic Хидратираш 2-фазен серум за суха кожа

Препоръчителна продажна цена: 14,90лв

Интензивен хидратиращ серум с хиалуронова киселина
Двуфазният серум интензивно хидратира, благодарение на съдържащата се хиалуронова киселина и маслото от кайсиеви ядки. Връща сияйния вид на кожата, подобрява еластичността и създава усещане за комфорт. Леката формула попива бързо без остатък и тежест.

Над 99% от съставките са с натурален произход. Веган. Формулата е разработена в съответствие с концепцията за ЧИСТА КРАСОТА

Дерматологично тестван продукт. Подходящ за хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа.

Начин на употреба: За най-добър резултат, използвайте сутрин и вечер непосредствено преди фон дьо тена или след почистване и тонизиране на лицето. Разклатете преди нанасяне. С пипетата вземете желано количество и разнесете продукта с масаж на лицето, шията и деколтето.

Bell HYPOAllergenic HYDRA колекция пудра серум млечни капкиHYPOAllergenic Хидратиращи млечни капки за комбинирана и мазна кожа

Препоръчителна продажна цена: 18,40лв

Подхранващи капки за лице с хиалуронова киселина

Интензивни хидратиращи и подхранващи капки под формата на обезмаслено мляко. Кремообразната формула създава приятно усещане за комфорт без тежест. Продуктът е на натурална основа и е обогатен с хиалуронова киселина, масло от жожоба, кокосова вода и алое вера, познати с хидратиращото и възстановяващото си действие.

Над 85% от съставките са с натурален произход. Веган. Формулата е разработена в съответствие с концепцията за ЧИСТА КРАСОТА.

Дерматологично тестван продукт. Подходящ за хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа.

Начин на употреба: За най-добър ефект веднага след млечните капки нанесете фон дьо тен от същата серия. С пипетата поставете желано количество върху ръката и разнесете продукта с пръсти на лицето, шията и деколтето. Или нанесете под крема за лице като серум.

Bell HYPOAllergenic HYDRA колекция фон дьи тенHYPOAllergenic Дълготраен и хидратиращ фон дьо тен с хиалуронова киселина

Препоръчителна продажна цена: 19,60лв

Хидратиращият фон дьо тен с хиалуронова киселина изравнява тена и заличава несъвършенствата. Леката дълготрайна формула се адаптира към кожата и на практика става като невидим слой, който създава естествен сияен вид. Благодарение на съдържащата се хиалуронова киселина, интензивно хидратира и подхранва кожата.

87% от съставките са с натурален произход. Веган. Формулата е разработена в съответствие с концепцията за ЧИСТА КРАСОТА.

Дерматологично тестван продукт. Подходящ за хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа.

Начин на употреба: С пипетата вземете желаното количество и разнесете продукта на лицето с любимата си техника: с пръсти, четка или гъбка. За най-добър резултат използвайте в комбинация с млечните капки или серума от същата серия.

Предлага се в 4 нюанса:
01 ALABASTER
02 NUDE
03 NATURAL
04 SUNNY

HYPOAllergenic Дълготрайна хидратираща пудра

Препоръчителна продажна цена: 14,40лв

Хидратираща пудра с хиалуронова киселина

Пудрата с хиалуронова киселина има хидратиращо и подхранващо действие. Фиксира грима без усещане за тежест, създава сияен свеж вид. Видимо изглажда и изравнява. Леката формула се грижи за кожата и създава приятно усещане за комфорт. Удобната компактна пудра е идеална за чантата и за туширане на грима през деня.

Дерматологично тестван продукт. Подходящ за хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа.

90% от съставките са с натурален произход. Веган. Формулата е разработена в съответствие с концепцията за ЧИСТА КРАСОТА.

Начин на употреба: Нанесете с любимата четка или гъбка, за да освежите грима. За най-добър ефект използвайте в комбинация с продуктите от същата серия.

BELL HYPOAllergenic е създадена от жени за жени като отговор на техните нужди, които отговарят дори и на изискванията на хора с чувствителна кожа, за да не се налага да спират да използват грим.

Всички нови продукти Bell Hypoallergenic 2021 са: без циклични силикони, без аромати, без алкохол, без минерални масла, с палмово масло от устойчиво отглеждане, без глутен, без лактоза, без PEG, без етаноламин, без тестове върху животни, 100% веган