НЕТОКСИЧНА КРАСОТА!

BIO:VÉGANE има нова страст: БИО КОНОП! Маслото от коноп се извлича от семената на растението и има многообразно и успокояващо действие. Серията БИО КОНОП защитава всички типове кожа от “кожен стрес”, който може да възникне от вредните влияния на околната среда и при липса на хидратация. Създава цялостно усещане за релаксирана кожа. Не се тревожете: единственото замайване ще е от красивото излъчване!

БИО КОНОП

Cannabis Sativa (индустриален коноп) е древно растение изиграло решаваща и различна роля в много развити култури. В Китай и Персия е събиран от 12 хил. години като зърно. 100 години преди Христа до втората половина на 19-ти век, конопът е най-често засявания посев. Маслото от коноп се извлича от семената на това мултифункционално растение . Феновете на конопа могат да са спокойни: семената съдържат само следи от тетрахидроканабинол (THC). Съставката с психотропно действие се намира в сърцевината на растението.

biovegane organic hemp banner

МЕЧТАНИЯТ ОТБОР ЗА “РЕЛАКСИРАНА” КОЖА:
СЕРИЯ БИО КОНОП ОТ BIO:VÉGANE

BIO:VÉGANE БИО КОНОП СЕРУМ-МАСЛО
ЗА СТРЕСИРАНА КОЖА

Лекото серум-олио с екстракт от суперхрана конопено масло, алое вера и анти-стрес комплекс съчетава ефективността на серумa с регенериращата сила на олиото и е подходящ за всеки тип кожа. Богатата на мастни киселини текстура, попива лесно и защитава кожата от изсушаване и стрес. Укрепва и балансира защитния слой на кожата. За мигновено успокояващо действие.
Начин на употреба: Нанесете сутрин и вечер чиста кожа, изчакайте за момент да попие и за оптимална
грижа нанесете BIO:VÉGANE БИО КОНОП 24-часова грижа.

BIO:VÉGANE БИО КОНОП 24-ЧАСОВА ГРИЖА
ЗА СТРЕСИРАНА КОЖА

24-часова грижа с екстракт от суперхраната – био масло от конопено семе, богато на омега мастни киселини и предпазва всички типове кожа от “кожен стрес”, който може да възникне от вредните влияния на околната среда и при липса на хидратация. Оптимизира съдържанието на вода в кожата и успокоява раздразнената кожа. Леките масла от бадем и жожоба подобряват еластичността на кожата, без да я омазняват. За приятно усещане за спокойна кожа.

Начин на употреба: Нанесете сутрин и вечер с леки масажни движения върху почистено и подхранено със серум лице.

– – –

BIO:VÉGANE ХРАНА ЗА КОЖАТА е сертифицирана натурална козметика, която може да откриете в дрогерии Be Fit, био магазин Coop, shopthebest.eu, store.bg , taotastore.com.

biovegane organic hemp