Цялостна защита против градския смог, вредните лъчения и свободните радикали

Световната здравна организация (WHO) разкри, че 80 процента от градското население е засегнато от изключително лошото качество на въздуха. Дори в много селски райони качеството на въздуха не е добро. След UV лъчите, замърсяването е втория фактор, който предизвиква преждевременно стареене. Частиците в замърсения въздух съдържат тежки метали, които проникват дълбоко в слоевете на кожата. Свободните радикали активират ензимите, които разграждат колагена и еластина, в резултат се появяват линии и бръчки.

Влиянието на синята светлина, излъчвана на екраните на компютрите, е също съвременна форма на замърсяване, която не е за подценяване! Така нареченото „дигитално стареене“ се превръща във важна тема. Синята, богата на енергия, светлина прониква дълбоко в кожата и причинява оксидативен стрес, симулиращ вредата от UV лъчите. Последствията от негативното влияние на околната среда е изсушаване на кожата, поява на замърсявания, зачервявания, раздразнения и преждевременно стареене.

СПРЕЙ ЗА ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА –
защитени от вредните влияния и напълно освежени

Лекият защитен спрей с екстракт от суперхраната био боабаб обгръща кожата с невидима мрежа, която осигурява цялостна многостепенна защита срещу градския смог, синята светлина и свободните радикали. Екстрактът от цветовете на праскова защитава от вредните околни влияния като фини прахови частици, замърсявания и изгорели газове. Екстрактът от летния цвят на люляк осигурява широкоспектърна защита срещу UV и инфрачервените лъчи, и синята светлина (излъчвана от мобилните телефони, таблети и телевизионни екрани). Екстрактите от смокиня и лиственица стабилизират естествената защитна бариера на кожата и фиксират грима.

СУПЕРХРАНА – ЕКСТРАКТ ОТ БИО БОАБАБ
Подпомага възстановяването на кожата и укрепва нейните естествени защитни функции.

ЕКСТРАКТ ОТ ПРАСКОВА
Екстрактът против замърсявания извлечен от праскова защитава кожата от свободните радикали, укрепва естествената киселинна мантия на кожата и ускорява нейното възстановяване. Образува надежден щит срещу вредните околни влияния и връща сияйния вид на кожата.

ПЕПЕРУДОЦВЕТЕН ЕКСТРАКТ
Осигурява широкоспектърна защита срещу вредните UV и инфрачервените лъчи, и синята светлина (излъчвана от мобилните телефони, таблети и телевизионни екрани).

ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТВЕНИЦА
Обазува нежен дишащ слой с дълготрайно защитно действие, което ефективно предпазва кожата от загуба на хидратация. Благодарение на тази защита всеки тип кожа е идеално възстановен, стабилизиран и с обновен сияен вид.

ЕКСТРАКТ ОТ СМОКИНЯ
Предпазва кожата от загуба на вода и запазва хидратацията на епидермиса.

Този продукт е 100% веган.
Отговаря на изискванията на NATRUE за натурална козметика и е 100% сертифициран.

Начин на употреба: След нанасяне на серум, допълваща грижа (и грим), напръскайте кожата и изчакайте да изсъхне. Използвайте сутрин като завършваща грижа и нежно напръскайте лицето и шията. Перфектен за фиксиране на грима и освежаване през деня.