ОЗАРЕТЕ СВОЯ ДЕН!

READY, STEADY, GLOW!

Нежна свежест и руменина – две неща, които кожата не трябва да губи никога. А притежава ли онова неустоимо „сияние“? Лицето ни изглежда най-добре, когато кожата разкрие естественото си сияние. Например след зимния сезон, кожата ни е стресирана от студени температури навън и сух въздух за отопление вътре. Не е изненадващо, че отенъкът й става сив и блед с фини линии и бръчки или се появява досадното зачервяване – видът ни съвсем не е здрав, свеж и жизнен. Това приключва сега!

Представяме нов супер герой за неустоим блясък:

БИО ЗЕЛЕН ЧАЙ ОЗАРЯВАЩ ФЛУИД

ЕКСТРАКТ ОТ БИО ЗЕЛЕН ЧАЙ – Антиоксидант с успокояващо и защитно действие. Бори се със свободните радикали. Има благотворен ефект, заличава зачервяваванията и възстановява кожата.
ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТАТА НА БИО ГИНКО – Нежно стимулира кръвообръщението и метаболизма на кожата. Създава свеж и жизнен вид. Укрепващо и стягащо действие.
ЕКСТРАКТ ОТ БИО КОРЕН ЖЕНСКО БИЛЕ – Има противовъзпалително действие. Успокоява чувствителната и раздразнената кожа. С отлична кожна поносимост. Укрепва естествения защитен слой на кожата и я омекотява.
RAYOLIS – Био комплекс от екстракти от листата на праскова, ябълки и малини. Създава свеж, сияен и равномерен тен. Заличава пигментните петна и обезцветявания.
БЛЕСТЯЩИ ПИГМЕНТИ – Придайте естествен сияен блясък на кожата

ОЗАРЯВАЩИ БЛЕСТЯЩИ ПИГМЕНТИ!

Колкото по-фини са блестящите пигменти, толкова по-естествен е озаряващия ефект! Новият озаряващ флуид с био зелен чай съдържа фини розови пигменти, които образуват нежен слой върху кожата, който отразява светлината и създава сияен свеж вид. Благодарение на огледалния ефект, частиците оптично скриват зачервяванията и пигментните петна и изравняват тена.

Начин на употреба: Сутрин нанесете 1-2 дози на чисто лице, шия и деколте и нежно втрийте. При нужда нанесете първо дневната грижа. Флуидът е и перфектна основа за грим. Може да се използва и след нанасяне на макиажа, както и при нужда от освежаване по всяко време на деня. Допълнителна доза свежест!

БЛЯСКАВА ВИЗИЯ!
Let it glow, let it glow, let it glow!