DR. SCHELLER с три награди!

Щастливи сме да споделим, че DR. SCHELLER е награден три пъти!

С „Germany’s best brand“ („Най-добра немска марка“), с „HealthyLiving Award“ („Награда за здравословен живот“) и с „Ökotest good““ (добра оценка от немското потребителско списание Ökotest).

 

GERMAN CUSTOMER AWARD 2020/21
Награда, която зачита мнението на потребителите!

Имиджът на коя търговска марка съвпада с употребата му в реалния свят? Кой бранд е любим на крайния потребител? Немското общество за потребителски изследвания (DtGV) тази година даде отговор и на двата въпроса. Около 1,500 различни бранда бяха разгледани и оценени от повече от 290,000 потребителя. Тези марки са успели да се докажат в категории на удовлетвореност, качество и съотношение цена/действие.

DR. SCHELLER е един от щастливите победители и вече има правото да носи печатът „Най-добър бранд на Германия“ (“Germany’s Best Brand“) в категория Качество.

Healty living awardHealthy Living Award 2021
Един „герой“ на здравословния начин на живот

DR. SCHELLER успя да спечели и тази награда. Миналата седмица за 11-ти път бяха обявени всички тенденции и инновации около здравословния начин на живот. Воденето на здравословен живот се състои не само от инновативни полезени храни, но също и хранене, фитнес и разкрасяване, които имат все по-голяма значимост. Журито, което се състои от експерти от различни области, обяви за „герой“ продукта на Dr. Scheller – АНА серум против бръчки с масло от арган и амарант.

DR.SCHELLER AHA SERUMDr. Scheller АНА серум против бръчки с масло от арган и амарант

DR.SCHELLER успя да създаде АНА киселини по такъв начин, че да получи Natrue сертификация. Тайната на продуктът-герой е в неговия пилинг ефект, създаден от плодовите киселини (AHA). Той осигурява подобрени стойности на pH и така заздравява защитния слой на кожата. Така защитните функции на кожата са подсилени. В допълнение, плодовите киселини имат лек озаряващ ефект, който създава красив сияен вид!

 

Dr.Scheller Night Care Argan & AmarantÖkotest „good“
DR. SCHELLER Нощен крем против бръчки с арган и амарант

Още един герой в серията против бръчки с арган и амарант. Получава „добра“ оценка от немското потребителско списание ÖKO-TEST.
Подхранващата грижа осигурява чиста релаксация през нощта. Стягащият нощен крем активира естествения възстановителен процес на кожата през нощта. Маслата от ши и от ядката на праскова дават на крема богата консистенция, която омекотява и изглажда сухите линии и бръчките. Подобрява еластичността и устойчивостта на кожата.