НОВО ПОКОЛЕНИЕ СТЯГАЩА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО

С напредването на възрастта съдържанието на колаген в кожата намалява с един процент годишно. В резултат кожата се отпуска, контурите й се променят и се образуват повече бръчки. Производството на хиалуронова киселина също се забавя, затова клетки на кожата не са в състояние да свържат достатъчно вода и кожата става по-суха.

ЗЕЛЕН-ЛИФТИНГ-КОМПЛЕКС: Изследователският екип на натурална козметика lavera разработи хидратираща формула, която стимулира естествения процес на кожата да произвежда колаген със специална комбинация от високо ефективен екстракт от клетъчно отглеждан еделвайс и натурални активни съставки.

 

Препоръчителна възрастова група: 35 – 55 години.

 

• NATRUE-сертифицирани продукти
• С био растителни съставки от собствено производство
• Веган
• Климатично неутрални опаковки

СТЯГАЩА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО – ПРОДУКТИ

СТЯГАЩИЯТ ОКОЛООЧЕН КРЕМ lavera със ЗЕЛЕН-ЛИФТИНГ-КОМПЛЕКС стимулира естественото производство на колаген в кожата. Високоефективната формула с хиалурон с тройно действие и ценно масло от каранджа ви придава свеж вид, осигурява интензивна хидратация и намалява бръчките.

Вече със специален апликатор, който улеснява нанасянето и има приятен охлаждащ ефект.

 

Високоефективната формула изглажда кожата и намалява бръчките. Попива бързо, осигурява интензивна хидратация и цялостна грижа. Резултатът: по-стегната кожа, сияен тен и подмладен вид.

 

 

 

За да ускорите регенерацията на кожата, използвайте също СТЯГАЩ НОЩЕН КРЕМ lavera със ЗЕЛЕН-ЛИФТИНГ-КОМПЛЕКС преди лягане. Убедете се сами: еластичността на кожата ще се подобри и тя ще е видимо по-гладка.

 

 

 

Благодарение на висококонцентрираните съставки ампулите са енергийна освежаваща бомба с мигновен ефект. Новата иновативна ДВУФАЗНА ИНТЕНЗИВНА ТЕРАПИЯ активира естествения процес на производство на колаген в кожата: има стягащ ефект, намаляването на фините линии и изглажда.

 

 

Цялостна грижа за по-стегната кожа:

Повече информация за новите балсами за устни може да откриете на www.lavera.bg