МИНЕРАЛНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА ЗА ЗДРАВА КОЖА

Да събираш достатъчно слънчева светлина е важно, но колкото и да е прекрасно да усешането за топлина по кожата, винаги трябва да помните да нанасяте качествени продукти, които защитят кожата ни от вредните UVA и UVB лъчи. Новите слънцезащитните продукти на натурална козметика lavera са обоготени с иновативен ЗЕЛЕН ЗАЩИТЕН КОМПЛЕКС и са с нова водоустойчива формула.

100% МИНЕРАЛНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Новият слънцезащитен крем lavera Sensitiv Sun SPF 30 с био масло от слънчоглед и био масло от авокадо осигурява 100% минерална защита, водоустойчива и защитава кожата при интензивно излагане на слънце – още от момента на нанасяне.

 

 

НАТУРАЛНА ГРИЖА ЗА ДЪЛГОТРАЕН ТЕН

Грижата за вашата кожа е важна стъпка след слънчеви бани. След излагане на слънце вашата кожа е стресирана, изсушена и изпъната. Правилната грижа подхранва кожата и запазва сияйния слънчев тен дълго след ваканцията.

Поглезете кожата си след слънчеви бани. Тя ще ви се отблагодари!

Грижата за след слънце lavera подхранва с био алое и био масло от ши. Има охлаждащо и освежаващо действие. Попива бързо в кожата. Осигурява прекрасен дълготраен тен.

СЛЪНЧЕВ ТЕН С АВТОБРОНЗАНТИ LAVERA

Само защото не сте го постигнали на плажа не означава, че трябва да се откажете от златния сияен тен! Автобронзантите lavera с био слънчогледово масло и био масло от ядката на макадамия осигуряват сияен слънчев тен. Нанася се лесно, попива бързо и се грижи за кожата.

 

 

Повече информация за новите балсами за устни може да откриете на www.lavera.bg